Υπηρεσίες

Καλύπτω όλες τις φωτογραφικές σας ανάγκες. Γάμους, βαπτίσεις, πορτραίτα, εταιρικές εκδηλώσεις, team building, χορούς αλλά και οτιδήποτε άλλο έχετε στο μυαλό σας!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΓΑΜΟΥ

Μια από τις πιο σπουδαίες ημέρες της κοινής σας ζωής. Καλύπτω φωτογραφικά τον γάμο σας αποδίδοντας κάθε στιγμή του μοναδικά.

Δείτε δείγματα φωτογράφισης γάμων

Lysandros-Varvara-KFPhotography-29

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

Η βάπτιση του μωρού σας αξίζει τις πιο όμορφες φωτογραφίες! Κρατήστε για πάντα τις αναμνήσεις από αυτή τη σημαντική ημέρα, ζωντανές.

Δείτε φωτογραφίες από βαπτίσεις

Kostas-Fryganiotis-Baptism (14)

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Φωτογράφιση με στυλ και προσοχή στη λεπτομέρεια. Τα προϊόντα μπορούν να φωτογραφηθούν στον χώρο που βρίσκονται είτε και με λευκό background για χρήση σε ηλεκτρονικά καταστήματα.

product

ΟΜΑΔΕΣ/ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Είστε εταιρεία ή μεγάλη ομάδα; Διοργανώνετε κάποια εκδήλωση; Αναλαμβάνω την φωτογράφισή σας με έμφαση στην αποτύπωση της ζωντάνιας και της ενέργειας όλων.

teams

ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Ένα συνέδριο χρειάζεται απαραίτητα σωστή φωτογραφική κάλυψη ώστε να μείνουν όλοι, χορηγοί, ομιλητές, διοργανωτές και παρευρισκόμενοι ευχαριστημένοι.

conferences

ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ

Καλύπτεται οποιαδήποτε χορευτική εκδήλωση. Παραδοσιακοί χοροί, ethnic, μοντέρνο, μπαλέτο και κάθε είδος χορού και παράστασης.

dora-stratou

ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ

Αναλαμβάνω την φωτογράφιση οποιουδήποτε προσώπου. Μαζί θα φτιάξουμε το πιο όμορφο πορτραίτο σας για χρήση επαγγελματική ή προσωπική.

portraits

ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

Διοργανώνετε κάποια συναυλία; Έχετε κάποιο μπαρ ή μουσική σκηνή; Αποτυπώστε της καλύτερες στιγμές.

iron-maiden

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πάνω απ’ όλα είμαι φωτογράφος. Βγάζω φωτογραφίες για κάθε ανάγκη. Ζητήστε μου ό, τι επιθυμείτε!

 

photo-agora-5