Ποιος είμαι

Ονομάζομαι Κώστας Φρυγανιώτης και είμαι φωτογράφος

Φωτογραφίζω πολλά χρόνια. Είναι αυτό που μου αρέσει να κάνω, δεν είναι μόνο ένα επάγγελμα.

Όλα ξεκίνησαν όταν αγόρασα την πρώτη επαγγελματική μου φωτογραφική μηχανή. Από τότε χάθηκα μέσα στις άπειρες επιλογές που μου δίνονταν. Όταν έχω τη μηχανή μου στο χέρι, βρίσκομαι σε έναν κόσμο διαφορετικό, μαγικό. Αυτόν τον κόσμο θέλω να σας δείξω μέσα από τις εικόνες μου.

Φωτογράφος γάμου, βάπτισης, εκδηλώσεων

Η φιλοσοφία μου

Ως επαγγελματίας, όπως και ως άνθρωπος, δεν συμπαθώ τα κλισέ. Τους προκαθορισμένους τρόπους με τους οποίους προσεγγίζουν οι περισσότεροι ένα γεγονός ή μια οποιαδήποτε πράξη όπως μια δουλειά. Έχω έναν δικό μου τρόπο, μια δική μου φιλοσοφία.

Γνωρίζω πολύ καλά τι θα αντιμετωπίσω στον χώρο εργασίας μου, μελετώ τις ανάγκες που έχει το κάθε project, πάντα όμως στηρίζομαι σε αυτό που νιώθω και αυτό που οι πελάτες μου αντιπροσωπεύουν. Πριν από κάθε συνεργασία μου προσπαθώ να ανακαλύψω αυτό που κάνει τον καθένα ξεχωριστό και έτσι παραδίδω αυτό που περιμένει από εμένα, μέσα από την δική μου ματιά. Η φωτογραφία είναι κάτι που με απελευθερώνει και με κάνει να εκφράζομαι δημιουργικά, οπότε δεν θα μπορούσε να περιμένει κανείς κάτι διαφορετικό.